hola@factoressencial.com
@factoressencial
Olzinelles, 63 - 08014 Barcelona
T. +34 932 922 000

hola@factoressencial.com
@factoressencial

Olzinelles, 63 - 08014 Barcelona
T. +34 932 922 000

El teu website sempre localitzable amb SEO. 

L'acrònim Search Engine Optimization (SEO) respon a un ampli conjunt de tècniques que tenen per objectiu influir sobre els cercadors d'Internet (Google, Yahoo, AOL...) perquè situïn una determinada website en una posició i categoria alta.

A Factor Essencial t'oferim un eficaç servei de disseny SEO per a la teva website que contempla factors de posicionament tant on-page com of-page.

Accions on-page.

  • Sintetitzem al màxim l'univers de la teva marca en l'etiqueta títol i descripció que presenta la teva website en el portal. Cuidem amb una creativitat equilibrada i sempre alineada amb la teva empresa i el teu target la primera impressió de la teva web.
  • Des de l'opció SEO Management de TYPO3 gestionem el títol, tags, paraules clau i descripció de cada pàgina que compon la teva website.
  • Trobem les paraules clau més coherents i significatives del teu sector professional, sempre vinculades amb la temàtica de cadascuna de les pàgines de la teva website.

  • Optimitzem el contingut de cada pàgina gestionant al detall el mapa i estructura de lloc, els vincles i hipervincles les etiquetes, titulars, llistes, cursives i negretes.


Accions off-page.

  • Optimitzem la qualitat i quantitat d'espais web linkats al teu website, així com tots els teus links interns, per a garantir-te el valor de PageRank més alt.
  • Busquem els enllaços de qualitat més coherents amb la teva website i t'assessorem de la forma més rendible d'aparèixer en el seu espai.
  • Si ho desitges, gestionem la presència de la teva website en fòrums i xarxes socials, mantenint un seguiment constant i afavorint l'opinió positiva de la teva marca.

Per descomptat, realitzem un seguiment constant de l'estat de SEO de la teva website per a garantir que ocupi sempre una posició privilegiada en les zones calentes de la pantalla del cercador.